Mantelzorgtest

Testjes zijn altijd leuk om te doen, vooral als het niet voor een diploma is. Daarom heb ik al een aantal keren de Mantelzorgtest aanbevolen. Maar waarom zou je eigenlijk een mantelzorgtest willen maken?

De Mantelzorgtest geeft je inzicht in je eigen mantelzorgstijl

Misschien vraag je je wel eens af of je het allemaal wel goed doet. Of ben je benieuwd hoe andere mantelzorgers in bepaalde situaties zouden handelen. Ervaren alle mantelzorgers dezelfde druk? Lopen ze tegen dezelfde moeilijkheden aan? Kan je in een bepaalde situatie eigenlijk wel kiezen hoe je er mee omgaat? De mantelzorgtest is leuk en leerzaam voor mantelzorgers die zich wel eens afvragen of ze het wel goed aanpakken en hoe anderen het eigenlijk doen.

Wat voor mantelzorger ben jij?

Door de test in te vullen leer je meer over jouw mantelzorgstijl en hoe anderen het doen! De meerkeuzevragen brengen je misschien op een idee hoe je op een andere manier dan je gewend bent met bepaalde situaties zou kunnen omgaan.

Het invullen van de mantelzorgtest neemt maar 3 minuten in beslag; na 12 vragen krijg je een rake beschrijving van het type mantelzorger dat jij bent.

Klik op de afbeelding om de test te starten:

mantelzorgtest

De mantelzorgtest is uitgegeven door ShareCare, een bedrijf dat een handige digitale tool biedt voor het organiseren en delen van mantelzorg.

 

 

Plaats een reactie