Page content

Mantelzorg Tholen

Het Steunpunt Mantelzorg van de gemeente Tholen en de Nederlandse Patiënten Vereniging organiseren in het kader van de Dag van de Mantelzorg op donderdag 10 november een verwenmiddag voor de Thoolse mantelzorgers in Sint-Annaland.

Naast de activiteit waardeert de gemeente Tholen op 10 november alle geregistreerde mantelzorgers met een VVV-bon. Daarom roept het Steunpunt Mantelzorg alle mantelzorgers in de gemeente Tholen op, zich te registreren via het formulier op www.tholen.nl of door een e-mail te sturen naar mantelzorgvrijwilligers@tholen.nl. Ook de verzorgde kan een mantelzorger online registreren. Om in aanmerking te komen voor de attentie, moet de registratie voor 15 oktober bij het Steunpunt Mantelzorg binnen zijn.

Tijdens de verwenmiddag kunnen mantelzorgers kiezen uit verschillende workshops zoals bloemschikken, bonbons maken, wijnproeverij en kleurenanalyse. Daarnaast zijn er activiteiten als gezichtsverzorging/make-up, handverzorging en een fotograaf. Deelnemers kunnen zich voor maximaal twee workshops aanmelden. De verwenmiddag begint om 13.00 uur met koffie of thee en wordt om 17.00 uur afgesloten. De workshops en activiteiten vinden plaats sport- en gemeenschapscentrum De Wellevaete, Hoenderweg 133 in Sint-Annaland.

Aanmelden voor de middag kan tot 14 oktober via Steunpunt Mantelzorg, telefoon: 14 0166 of door een e-mail te sturen naar mantelzorgvrijwilligers@tholen.nl.