Page content

Mantelzorg Oisterwijk

Dag van de Mantelzorg : onderdeel van de Oisterwijkse Week van de Vrijwilliger

Van 7 november tot en met 11 november organiseren ContourdeTwern en de Vrijwilligers Academie Oisterwijk de eerste editie van de Oisterwijkse Week van de Vrijwilliger. Als blijk van waardering voor alle vrijwilligers – en natuurlijk ook om kennis te kunnen maken met vrijwilligerswerk – biedt de week een mix van interessante en leuke workshops. Deelname aan de workshops is gratis en eventueel benodigde materialen zijn aanwezig. Wilt u aantekeningen maken, neem dan zelf pen en papier mee.

De workshops zijn bedoeld voor alle vrijwilligers – en mantelzorgers speciaal voor de Dag van de Mantelzorgers op 10 november als onderdeel van deze week – uit Oisterwijk, Moergestel en Heukelom. Waar mogelijk zijn ook andere belangstellenden van harte welkom.

De Week van de Vrijwilliger start op maandagmiddag 7 november en wordt feestelijk afgesloten op vrijdagavond 11 november om 19.00 uur. Gedurende de week zijn er op alle dagen, verspreid over ochtend, middag en avond, workshops, lezingen en activiteiten.

De workshops worden gegeven op diverse locaties in Oisterwijk en Moergestel.

– Aanmelden Mantelzorgers voor ‘de Mantelzorgdag’ via info.oisterwijk@contourdetwern.nl

Inschrijven voor de workshops is van maandag 3 oktober tot en met vrijdag 28 oktober. Na de inschrijving ontvangt u een voorlopige bevestiging. Bij de meeste workshops is er een onder- en een bovengrens voor het aantal deelnemers. Dit betekent dat wij uw deelname pas na de inschrijvingstermijn definitief kunnen bevestigen. Meldt u snel aan want vol=vol! Uiteraard kunt u onverwachts verhinderd zijn en toch niet kunnen komen. Meldt u dan zo snel mogelijk af! Met uw lege plek kunnen we anderen weer blij maken!

– Aanmelden voor een of meer workshops kan via de website www.vrijwilligersacademieoisterwijk.nl.

– Aanmelden workshop ‘Goede Zaken’ op vrijdag 11 november via: info@oisterwijkseuitdaging.nl